Kompetencer

Distanceledelse

Oplever du udfordringer med at lede på distancen?

Gennem rådgivning, afklaring, interviews og virksomhedstilpassede udviklingsforløb får du og din organisation værktøjerne til at gøre ledelse på afstand både synlig og nærværende. Resultatet er højere produktivitet, større loyalitet og glade medarbejdere.

Bestyrelsesarbejde

Søger du et stærkt kort til din bestyrelse eller advisory board?

Få et professionelt, engageret og fagligt kompetent bestyrelsesmedlem, der har sine styrker inden for ledelsesudvikling, organisationsudvikling og social ansvarlighed. Fordel? Øget indtjening, solid organisationsudvikling og fastholdelse af medarbejderne

Projektledelse

Har din virksomhed projekter, I ikke får gennemført?

I Partner HR har vi erfaringen, netværket og kapaciteten til at styre dine projekter sikkert i mål fra idéfase til udvikling og implementering. Fordel? Du frigør medarbejdere til andre vigtige opgaver og får effektiviseret arbejdsprocesser i virksomheden.

Fundraising

Vil du i mål med fundraising og ansøgninger til din virksomhed?

Det er en lang, besværlig og lidt nørdet kamp at fundraise og søge midler. Har du opgivet og kastet håndklædet i ringen, står vi klar til at hjælpe dig med strategisk rådgivning og sparring, projektbeskrivelse og ansøgningsprocessen.

Har du brug for rådgivning?

 

Kontakt os

Partner HR
Spinderihallerne
Spinderigade 11
7100 Vejle

hs@partnerhr.dk
+ 45 20 11 41 13

Åbningstider

Mandag: Kl. 8 – 16
Tirsdag: Kl. 8 – 16
Onsdag: Kl. 8 – 16
Torsdag: Kl. 8 – 16
Fredag: Kl. 8 – 15

Lørdag og søndag efter aftale.

Hvem er Partner HR?

I Partner HR udvikler vi mennesker, virksomheder og organisationer. Vi gør det gennem rådgivning om distanceledelse, som projektleder, gennem fundraising og som arbejdende bestyrelsesmedlem i mindre og mellemstore virksomheder.