Kompetencer

Distanceledelse

Oplever du udfordringer med at lede på distancen?

Gennem rådgivning, afklaring, interviews og virksomhedstilpassede udviklingsforløb får du og din organisation værktøjerne til at gøre ledelse på afstand både synlig og nærværende. Resultatet er højere produktivitet, større loyalitet og glade medarbejdere.

Bestyrelsesarbejde

Søger du et stærkt kort til din bestyrelse eller advisory board?

Få et professionelt, engageret og fagligt kompetent bestyrelsesmedlem, der har sine styrker inden for ledelsesudvikling, organisationsudvikling og social ansvarlighed. Fordel? Øget indtjening, solid organisationsudvikling og fastholdelse af medarbejderne

Projektledelse

Har din virksomhed projekter, I ikke får gennemført?

I Partner HR har vi erfaringen, netværket og kapaciteten til at styre dine projekter sikkert i mål fra idéfase til udvikling og implementering. Fordel? Du frigør medarbejdere til andre vigtige opgaver og får effektiviseret arbejdsprocesser i virksomheden.

Dialog App

Oplever du udfordringer med at lede på distancen?

Leder du efter et værktøj, der kan give dig et dagligt indblik i, hvor den enkelte medarbejder og virksomheden er i forhold til eksempelvis arbejdsglæde, salgstal, trivsel, produktivitet eller KPI’er? Brug ledelsesværktøjet Dialog App og mål temperaturen på din virksomhed på under ét minut.

Har du brug for rådgivning?

 

Kontakt os

Partner HR
Spinderihallerne
Spinderigade 11
7100 Vejle

hs@partnerhr.dk
+ 45 20 11 41 13

Åbningstider

Mandag: Kl. 8 – 16
Tirsdag: Kl. 8 – 16
Onsdag: Kl. 8 – 16
Torsdag: Kl. 8 – 16
Fredag: Kl. 8 – 15

Lørdag og søndag efter aftale.

Hvem er Partner HR?

I Partner HR udvikler vi mennesker, virksomheder og organisationer. Vi gør det gennem rådgivning om distanceledelse, som projektleder, gennem vores Dialog App og som arbejdende bestyrelsesmedlem i mindre og mellemstore virksomheder.