Bestyrelsesarbejde

Leder du efter et bestyrelsesmedlem?

Søger du et stærkt kort til din virksomheds bestyrelse eller advisory board? Få et professionelt, engageret og fagligt kompetent bestyrelsesmedlem, der har sine styrker inden for ledelsesudvikling, organisationsudvikling og social ansvarlighed.

Som ejerleder af Partner HR, mangeårig chef og direktør i uddannelsessektoren og fra mit virke som bestyrelsesmedlem i professionelle og frivillige bestyrelser, blandt andre Svane Køkkenet og LAG, har jeg opsamlet en massiv viden og erfaring om, hvordan jeg kan bidrage til udviklingen af din virksomhed. Det hvad enten målet er øget indtjening, udviklingen af organisationen eller medarbejdertrivsel og fastholdelse af medarbejderne.

Mine spidskompetencer er:

  • at styre projekter solidt i mål med et organisatorisk mindset
  • at indarbejde social ansvarlighed i virksomhedskulturen
  • at tænke de skæve tanker og få tingene til at lykkes
  • at udvikle produkter, ledere og organisationer
  • at få medarbejderne og lederne til at spille hinanden gode
  • at løse konflikter før de opstår gennem en nærværende ledelsesstil
  • at sikre en høj medarbejdertilfredshed og fastholde dygtige ansatte

Er jeg det rigtige match for dig og din virksomhed?

Som en del af din bestyrelse vil jeg byde ind med min erfaring og viden, når strategien skal sættes for din virksomhed. Jeg vil sammen med mine bestyrelseskolleger følge op på, at du og din virksomhed holder kursen, og at de aftalte konkrete tiltag bliver ført ud i livet.

Du skal vælge et samarbejde med mig, hvis du vil have et arbejdende bestyrelsesmedlem, der forventer, at begge parter stiller høje krav til hinanden. Jeg vil garantere, at jeg kan give dig kvalificeret sparring på mine kompetencefelter, ligesom du ikke vil kunne undgå at hæve blikket fra den daglige drift og tænke mere langsigtet i udviklingen af din virksomhed.

Derfor er en professionel bestyrelse en god idé

Virksomheder, der arbejder professionelt med bestyrelse og ledelse, træffer bedre beslutninger og fremmer værdiskabelsen. Når du sammensætter din bestyrelse med de rigtige mennesker og kompetencer, er det med til at udvikle din virksomhed i den rigtige retning. 

Som menneske brænder jeg for at komme med på udviklingsrejsen af din virksomhed. Jeg ved, at jeg med mine kompetencer blandt andet kan være med til at udvikle ledelsen, organisationen og kulturen i din virksomhed, ligesom jeg med min erfaring fra mange integrationsprojekter kan sætte medarbejdertrivsel og social ansvarlighed på dagsordenen.

Sådan kommer vi i gang

Ønsker du og din ledergruppe et uforpligtende møde, hvor vi taler om jeres behov, og hvor jeg uddyber min erfaring, viden og kompetencer inden for bestyrelsesarbejde?

Kontakt Helle Søndergaard på hs@partnerhr.dk eller +45 20 11 41 13.

Få et professionelt, engageret og fagligt kompetent bestyrelsesmedlem. Jeg har mine styrker inden for ledelsesudvikling, organisationsudvikling og social ansvarlighed.

Helle Søndergaard, CEO i Partner HR

Har du brug for rådgivning?

 

Kontakt os

Partner HR
Spinderihallerne
Spinderigade 11
7100 Vejle

hs@partnerhr.dk
+ 45 20 11 41 13

Åbningstider

Mandag: Kl. 8 – 16
Tirsdag: Kl. 8 – 16
Onsdag: Kl. 8 – 16
Torsdag: Kl. 8 – 16
Fredag: Kl. 8 – 15

Lørdag og søndag efter aftale.

Hvem er Partner HR?

I Partner HR udvikler vi mennesker, virksomheder og organisationer. Vi gør det gennem rådgivning om distanceledelse, som projektleder, gennem fundraising og som arbejdende bestyrelsesmedlem i mindre og mellemstore virksomheder.