Om Partner HR

Vil du udvikle din virksomhed eller dig selv?

I Partner HR udvikler vi mennesker, virksomheder og organisationer. Vi gør det gennem rådgivning og sparring om distanceledelse, som projektleder, gennem fundraising og som arbejdende bestyrelsesmedlem i mindre og mellemstore virksomheder.

Du kan blandt andet bruge Partner HR til at skabe succesfulde hjemmearbejdspladser, og til at få succes som leder på distancen, ligesom du kan samarbejde med os om at få søsat og gennemført projekter, der bliver syltet på grund af manglende ressourcer.

Hvem møder du i Partner HR?

Bag Partner HR står Helle Søndergaard. Inden hun blev ejerleder, var hun mangeårig chef og direktør i uddannelsessektoren. Helle er uddannet cand.mag. i fransk og internationale studier og har en erhvervspsykologisk uddannelse indenfor organisationspsykologi og en bestyrelsesuddannelse.

Helle har erfaring som bestyrelsesmedlem i professionelle og frivillige bestyrelser, blandt andre Svane Køkkenet og LAG.

Hvem er Partner HR?

Partner HR er en mikrovirksomhed, der trækker på et stort netværk af dygtige specialister, filmfolk, psykologer, økonomer og stress- og leankonsulenter. Omdrejningspunktet for vores arbejde er at skabe vækst målt på eksempelvis økonomi, medarbejdertrivsel, social ansvarlighed og bæredygtighed.

Vi agerer typisk som projektleder og indgår strategiske partnerskaber. Sammen med dig og din virksomhed skaber vi innovative løsninger – måske med et tilskud fra det offentlige og EU.

Vores spidskompetencer er især inden for ledelsesudvikling, organisationsudvikling, cirkulær økonomi, social ansvarlighed, FN’s 17 Verdensmål og fundraising.

Vil du vide mere?

Ønsker du og din ledergruppe et uforpligtende møde, hvor vi taler om jeres behov, og hvor jeg uddyber min erfaring, viden og kompetencer? Book et uforpligtende afklaringsmøde, hvor vi taler om muligheder og potentialet i et samarbejde.

Kontakt Helle Søndergaard på hs@partnerhr.dk eller +45 20 11 41 13.

I Partner HR er vi især skarpe inden for ledelsesudvikling, organisationsudvikling, projektledelse, cirkulær økonomi, social ansvarlighed, FN’s 17 Verdensmål og fundraising.

Helle Søndergaard, CEO i Partner HR

Har du brug for rådgivning?

 

Kontakt os

Partner HR
Spinderihallerne
Spinderigade 11
7100 Vejle

hs@partnerhr.dk
+ 45 20 11 41 13

Åbningstider

Mandag: Kl. 8 – 16
Tirsdag: Kl. 8 – 16
Onsdag: Kl. 8 – 16
Torsdag: Kl. 8 – 16
Fredag: Kl. 8 – 15

Lørdag og søndag efter aftale.

Hvem er Partner HR?

I Partner HR udvikler vi mennesker, virksomheder og organisationer. Vi gør det gennem rådgivning om distanceledelse, som projektleder, gennem fundraising og som arbejdende bestyrelsesmedlem i mindre og mellemstore virksomheder.